кадър: Mah Sport Единственото попадение на стадиона в Разград дойде след

...
кадър: Mah Sport Единственото попадение на стадиона в Разград дойде след
Коментари Харесай

Лудогорец падна от Цървена звезда в мач от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа

кадър: Mah Sport 

Единственото попадение на стадиона в Разград пристигна след застрашителен шун на габонеца Гелор Канга.

“Орлите ” не изиграха дуела, на който се надяваха, до момента в който сърбите се оказаха по-съобразителни пред вратата на Кристиян Кахлина и издебнаха верния миг да нанесат единствения си удар. Той пристигна в 64-ата минута и бе дело на Гелор Канга. В последните 15 минути разградчани играха с човек по-малко, защото Сисиньо бе изпъден за две публични предизвестия, предава Спортал.

До края на първата част срещата бе равностойна, като в края на полувремето гостите взеха самодейността, само че по този начин и не съумяха да застрашат кой знае какъв брой съществено Кахлина.

В началото на втората част срещата продължи да бъде най-вече равностойна, а обстановките пред вратите на процедура липсваха. Нито един от двата отбора не съумя да наложи превъзходство, а дейностите бяха най-вече в средата на терена.

В 64-ата минута гостите поведоха в резултата. Центриране отляво откри резервата Милан Павков в наказателното поле. Нападателят обаче отигра извънредно нескопосано обстановката и вместо удар, каквото бе желанието му, прати кълбото обратно към границата на полето, където за негово благополучие бе Гелор Канга, който с мощен шут разстреля Кахлина.

Четири минути по-късно Лудогорец можеше да изравни. Силен шут от отдалеченост на Текпетей разтресе горната греда на сърбите, а вратарят Попович даже и не помръдна. 

В 76-ата минута българите останаха с човек по-малко. Сисиньо си изкара втори жълт картон и трябваше да напусне авансово срещата.

В 80-ата минута Лудогорец можеше да изравни. Грешна преценка в отбраната на Звезда и преди малко влезелия Мавис Чибота се оказа очи в очи с Попович. Крилото прати топката около стража, само че кълбото мина единствено на няколко сантиметра от гредата.

До края на мача въпреки и с човек по-малко домакините пробваха да стигнат до равнене, като притиснаха противника, само че попадение по този начин и не пристигна. Сърбите от своя страна избраха да работят на несъмнено и не се впускаха в предни позиции. Това в последна сметка им донесе триумф и играчите на Деян Станкович си потеглиха с три точки от България. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР